FOTO arhivă

Mesaj de mulțumire pentru sibienii care stau acasă. Sâmbătă, de la ora 17.00, Imnul României a răsunat de pe toate mașinile de poliție.

UPDATE 2

UPDATE
Din case, sibienii au auzit Imnul României pe străzi.

Știrea inițială
De la ora 17.00, „Deșteaptă-te, române!” va răsuna pe străzi. Toate autospecialele vor difuza imnul de stat astăzi special pentru sibienii care nu părăsesc domiciliul fără un motiv serios.


Această manifestare emoționantă are loc la nivelul întregii țări. La ora 17:00, imnul României va răsuna în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție, anunță sindicaliștii Europol.

„Azi, la ora 17,00, din autospecialele Poliției Române va răsuna Imnul Național al României, DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE! Este o acțiune inițiată de Poliția Română, la nivel național, pentru a le transmite cetățenilor mesajul că suntem în stradă pentru siguranța lor. Suntem pregătiți și avem capacitatea de a face față oricărei provocări. Suntem toți pentru unul și unul pentru toți, mai uniți ca niciodată. TOTUL VA FI BINE!”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Demersul aparține Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Eu tot timpul spun pe față! Am auzit ca vor sa pună imnul dimineața si seara sa audă românul pentru ridicarea moralului. Se cacă pe ei. Imnul sa fie cântat mașinilor care ies din țară cu material lemnos ! Au ruinat si jefuit țara pentru interes personal, și-au tras salarii nesimțite, pensii speciale si acum vor imn pentru prostime ??? Wtf! Prosteală pe față!