Patru noi decese de coronavirus în România- Un bărbat a murit acasă după ce a fost externat

9.996

Încă patru persoane au murit din cauza coronavirusului, iar bilanțul deceselor urcă la 90, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Grupul de Comunicare Strategică anunță decesul unui bărbat de 77 ani din Bistrița Năsăud. Acesta a fost internat din 22 martie la SJU Bistrița, având mai multe probleme medicale. Probele pentru coronavirus i s-au recoltat în 24 martie, iar în 30 a fost externat, înainte de a primi rezultatele. Confirmarea a venit în 31 martie, iar bărbatul a murit marți acasă.

Decesul cu numărul 88 este al unul bărbat de 72 ani din Suceava. Bărbatul era internat în SJU Suceava din 14 martie, rezultatul pozitiv a venut pe 31 martie, zi în care a și murit. Acesta avea afecțiuni cardiace și BPOC. Avea domiciliul în Botoșani, dar decesul a fost atribuit județului Suceava întrucât expunerea este în acest județ.

De asemenea, a murit o femeie de 66 ani din București, internată în 24 martie în SCU „Bagdasar-Arseni” pentru lipotimie cu traumatism minor. În 25 a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, testul pozitiv a venit în 28 martie, iar o zi după aceea a murit. Femeia suferea și de o boală cardiovasculară, HTA și schizofrenie.

Decesul numărul 90 este al unei femei de 77 ani din județul Covasna. Aceasta era internată în SJU Sfântu Gheorghe din 18 martie. A fost confirmată în 28 cu Covid-19 și a murit în 30. Femeia avea mielita cervicală și tetraplegie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.