Ministrul Transporturilor, vești noi despre proiectul autostrăzii Sibiu – Pitești și autostrada Transilvania

0 637

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a declarat faptul că toate șantierele din țară sunt deschise și că mobilizarea este mai bună decât înainte de pandemie.

El a enumerat proiectele majore de transport avute în vedere în perioada imediat următoare, scrie Digi24.

„Toate șantierele sunt deschise, în ultimele săptămâni am început lucrări la șantiere noi – Sibiu-Pitești, varianta ocolitoare Timișoara Sud, unde voi merge azi, pentru a încuraja antreprenorii să le implementeze.

Recuperarea decalajelor din perioada de criză considerăm că se face doar prin accelerarea marilor proiecte de investiții în infrastructura de transport. Vom demara proiecte majore, ca Sibiu – Pitești loturile 4 și 5, Craiova – Pitești, Autostrada Transilvania, Comarnic-Brașov.

Sunt convins că vor fi duse la bun sfârșit. Acum, pe șantiere, este mobilizare mai bună decât înainte de criză”, a spus Bode.

El a subliniat că pe șantiere se respectă regulile de igienă, că se lucrează cu măști sanitare și mănuși. Bode a exemplificat cu situația de la șantierul pentru M5 de metrou, unde a fost în vizită împreună cu premierul și unde peste 560 de muncitori lucrau echipați cu măști și mănuși.

„Au avut în fiecare zi aproape 700 oameni pe șantier și doar două cazuri de îmbolnăviri, i-au izolat pe contacți și lucrările merg înainte. Când respecți regulile, nu ai situații de îmbolnăviri”, a conchis el.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.