se reiau zborurile pe aeroportul din sibiu - unde putem merge din 15 mai
FOTO: arhivă

Odată cu ridicarea stării de urgență, se reiau zborurile și pe Aeroportul Internațional Sibiu (AIS). Începând cu data de 15 mai, sibienii vor putea merge la Stuttgart, iar apoi, din 18 mai în Viena și Munchen. 

Din 15 mai, autoritățile vor lua măsuri de relaxare, astfel că mai multe companii aeriene au anunțat că se vor relua cursele de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Încă din prima zi în care se ridică starea de urgență, sibienii vor putea zbura, de pe AIS, în Germania, la Stuttgart. Cursa este operată de compania aeriană Blue Air. Apoi, din 18 mai, vom putea călători în Viena (Austria) și în Munchen (Germania).

„În cursul lunii mai, din informațiile primite din partea companiilor aeriene disponibile la acest moment, precum și disponibilității de rezervare pe website-urile acestora, se vor relua cursele regulate spre Viena, Austria zboruri operate de Austrian Airlines din 18 mai, München, Germania zboruri operate de Lufthansa din 18 mai, respectiv Stuttgart, Germania zboruri operate de Blue Air din 15 mai, transmite Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.


Potrivit informațiilor de pe site-ul Aeroportul Internațional Sibiu, începând cu 1 iunie sibienii vor putea zbura și în Bruxelles, Dortmund, Londra și Memmingen. Din data de 2 iunie, vom putea călători și în Frankfurt, Nurnberg, Tel Aviv și Madrid, iar din 3 iunie vom putea zbura la Karlsruhe.

În funcție de informațiile primite din partea companiilor aeriene, Aeroportul Internațional Sibiu actualizează AICI datele privind reluarea și prelungirea perioadei de suspendare a zborurilor.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică