update foto: accident pe valea oltului - un șofer a intrat cu mașina în parapet

Un accident rutier a avut loc, marți, pe DN7, Valea Oltului. Traficul este blocat total, după ce un șofer s-a izbit cu mașina de parapet.

UPDATE

Traficul pe DN7 a fost reluat. update foto: accident pe valea oltului - un șofer a intrat cu mașina în parapet

Știrea inițială

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, la volanul autoturismului care s-a izbit de parapet se afla un tânăr de 19 ani din Râmnicu Vâlcea.  „Accident rutier produs pe DN7, km.243+800 m. Șoferul unei mașini (19 ani, Râmnicu Vâlcea) în timp ce se deplasa pe DN7, spre Vâlcea, pierde controlul direcției și intră într-un parapet”, spune Lazăr.


În urma impactului, o femeie de 47 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Ambulanței. „A rezultat o victimă, femeie de 47 de ani, care a prezentat un traumatism de coloană cervicală, un traumatism de membru superior și o suspiciune de fractură membru inferior. Pacienta a fost imobilizată și transportată la spital în stare stabilă”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu