fc hermannstadt nu a luat licența pentru liga 1
FOTO: Facebook FC Hermannstadt

FC Hermannstadt nu a luat licența pentru Liga 1, dar poate să atace decizia în termen de cinci zile. Restanțele financiare mari sunt motivele pentru care clubului din Sibiu i-a fost respins dosarul de licențiere.

Problemele pentru trupa sibiană au apărut ca urmare a unor restanțe către mai mulți fotbaliști, printre care și Bruno Chalkiadakis, scrie ProSport. Mai exact, cinci jucători au de încasat sume importante de bani.

„E adevărat. Nu am luat licența. Facem tot posibilul să rezolvăm în perioada pe care o avem pentru apel”, a declarat în exclusivitate pentru ProSport, Anamaria Prodan.

„Sunt probleme cu banii ca la toate cluburile din România. Acum avem niște plăți pentru obținerea licenței, Am avut o discuție cu jucătorii, le-am spus și au fost de acord, dar nu i-am pus să semneze nimic. Sunt mai mult de trei luni restanțe”, spunea la finalul lui mai, Iuliu Mureșan.


Recent, la Hermannstadt investește și familia Reghecampf, iar Rebecca, fiica Anamariei Prodan a devenit cel mai tânăr membru din Consiliul Director.

Echipa s-a întărit pe plan sportiv, Ruben Albes fiind noul tehnician. Acesta îi are în staff pe Iván Cabezudo, 32 de ani, antrenor secund alături de care a lucrat şi la Valladolid, şi pe Toni Madrigal, preparator fizic, care a activat în aceeaşi postură la CF Ontinyent , Novelda, Eldense, Real Valladolid şi RC Celta. „Noul antrenor principal al echipei noastre este Ruben Albes, un tânăr tehnician spaniol, care în trecut a mai antrenat echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B , Celta Vigo B, şi UCAM Murcia în Spania. Vorbeşte fluent limba engleză, franceză, portugheză şi ne-a promis astăzi că va învăţa să dialogheze în limba română într-o lună de zile. Ruben este fan al celebrului Marcelo Bielsa, dar spune că are propriul stil de a creşte potenţialul jucătorilor în echipa pe care o antrenează”, se spunea pe pagina de facebook a clubului.

Sursa: ProSport

Ultima oră

Comentariul meu

Publică