destinul tragic al băiatului care a murit în accidentul de la loamneș - un sat întreg îl plânge pe alin
Sursa foto: Facebook Alin Hususan

Alin, băiatul de 20 de ani care s-a răsturnat cu mașina și a murit în accidentul dintre Loamneș și Alămor, este plâns acum de un sat întreg. Băiatul era din Păuca și se întorsese de curând din Germania. Luni, a plecat spre Sibiu ca să-și spele mașina dar nu a mai ajuns. Accidentul teribil i-a curmat drumul. Familia și prietenii sunt șocați și nu le vine să creadă că a murit atât de tânăr.

O depășire neregulamentară l-a costat viața

Alin avea doar 20 de ani și o viață întreagă înainte. A lucrat în Germania iar când s-au închis granițele s-a întors acasă, în România. A fost nevoit să stea două săptămâni în izolare într-un hotel din centrul Sibiului dar s-a bucurat că în cele din urmă a ajuns acasă, la Păuca, acolo unde îl aștepta toată familia.

Luni, a plecat la Sibiu ca să își spele mașina dar nu a mai ajuns. Într-o clipă de neatenție, un accident cumplit i-a curmat drumul. Potrivit polițiștilor, Alin a făcut o depășire neregulamentară.

„Din primele cercetări reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, autoturismul condus de Alin s-a dat peste cap de mai multe ori până a ajuns în câmp. Băiatul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate, rănile au fost deosebit de grave și a murit la spital.

destinul tragic al băiatului care a murit în accidentul de la loamneș - un sat întreg îl plânge pe alin

Un sat întreg îl plânge pe Alin

Familia, rudele și prietenii au numai cuvinte de laudă despre el.


“A venit din Germania când s-au închis granțele și a stat douaă săptămâni la Ramada în carantină. Așa un băiat cuminte era. Ieri s-a dus să își spele mașina la Sibiu și a făcut accident. Suntem șocați toți”, a pus o rudă a băiatului.

“Încă nu pot să cred că te-ai dus prea repede dintre noi. Erai tânăr aveai tot viitorul înainte dar asta a fost soarta ta, îmi pare rau ca ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te odihnească,  prietene!”, a scris pe Facebook un prieten apropiat.

“Dumnezeu să te odihnească, coleg drag ! După atâta timp cât am tot vorbit să ne adunăm toti, nu am reușit. Acum ne aduni tu”, a scris o colegă de-a lui Alin, pe pagina acestuia de socializare.

„Alin s-a dus prea devreme. Era un băiat cu poftă de viață, de câte ori îl vedeam era tare vesel, cu zâmbetul pe buze. Din câte l-am cunoscut eu, era un om foarte bun. Păcat de el, prea tânăr să moară”, a spus și o amică a băiatului.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică