foto accident cu patru victime pe dn 7 la boița - traficul este blocat

Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe DN7 în zona localității Boița. Patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite după ce un șofer a intrat pe contrasens și s-a izbit de o platformă ce tracta un autoturism. 

”Accident rutier pe DN7 la iesire din loc.Boita, pe sensul de mers Sibiu-Valcea. Din primele cercetări se pare ca un șofer in vârsta de 42 de ani, din Bihor, care circula spre Sibiu, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat in coliziune cu o platforma care tracta un autoturism, platforma condusă de un bărbat de 70 de ani, din Poplaca”, transmite Luciana Lazăr purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto accident cu patru victime pe dn 7 la boița - traficul este blocat

În urma impactului patru persoane au fost rănite, printre care și un copil de 5 anu. La fața locului s-ay deplasat echipaje SMURD și SAJ.

“ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, și un echipaj de pompieri pe DN7, localitatea Boița la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt implicate patru persoane, trei adulți și un copil”, informează Alina Voina purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


foto accident cu patru victime pe dn 7 la boița - traficul este blocat

“Echipajele SAJ transportă la spital o femeie de 41 ani cu traumatism toracic posterior și un copil de 5 ani cu traumatism de membru superior. Copilul este însoțit de către tată, în vârstă de 42 ani, care nu acuză probleme medicale”, spune Genu Scridon purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Momentan traficul rutier este blocat pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică