tată fără inimă - sibianul și-a pălmuit bebelușul fiindcă plângea. e în stare gravă
FOTO: arhivă

Un bebeluș de numai două luni se află în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sibiu, după ce a fost pălmuit de tatăl său. Teribila întâmplare a avut loc acum o lună, în satul Florești, comuna Laslea. 

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, și-ar fi pălmuit copilul fiindcă nu se oprea din plâns. Totul s-a fi întâmplat în data de 17 iulie, sugarul fiind adus la spital a doua zi cu o ambulanță. Proaspăta mămică, care are 15 ani, este cea care a cerut ajutor, după ce a observat că starea bebelușului se agravează.

Din cauza leziunilor cerebrale suferite, bebelușul, aflat în stare gravă, va fi transferat într-un centru de îngrijiri paliative pentru recuperare. „Bebelușul este în stare stabilă, urmează să fie transferat într-un centru de îngrijiri paliative. Recuperarea însă va fi îndelungată, anevoioasă și, probabil, incompletă, dar asta timpul o va decide”, spune Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu.


Potrivit autorităților, în acest caz a fost deschisă și o anchetă, care este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Tatăl nemilos se află acum în arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică