bebelus coronavirus
FOTO: arhivă

Un bebeluș de numai două luni se află în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sibiu, după ce a fost pălmuit de tatăl său. Teribila întâmplare a avut loc acum o lună, în satul Florești, comuna Laslea. 

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, și-ar fi pălmuit copilul fiindcă nu se oprea din plâns. Totul s-a fi întâmplat în data de 17 iulie, sugarul fiind adus la spital a doua zi cu o ambulanță. Proaspăta mămică, care are 15 ani, este cea care a cerut ajutor, după ce a observat că starea bebelușului se agravează.

Din cauza leziunilor cerebrale suferite, bebelușul, aflat în stare gravă, va fi transferat într-un centru de îngrijiri paliative pentru recuperare. „Bebelușul este în stare stabilă, urmează să fie transferat într-un centru de îngrijiri paliative. Recuperarea însă va fi îndelungată, anevoioasă și, probabil, incompletă, dar asta timpul o va decide”, spune Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Potrivit autorităților, în acest caz a fost deschisă și o anchetă, care este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Tatăl nemilos se află acum în arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu