remains of the feast assamblage 1

În perioada 16 – 25 octombrie, Promenada Sibiu a pregătit motive de bucurie pentru iubitorii de bijuterii. În acest interval, centrul găzduiește o expoziție-manifest semnată de Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană, care reunește viziunile a 20 de designeri de bijuterie contemporană de autor.

În plus, în magazinele de bijuterii, vizitatorii se pot bucura de reduceri semnificative, iar o tombolă cu premii va răsplăti în fiecare zi pe cei mai fideli vizitatori.

Instalație-manifest de bijuterii contemporane sustenabile, semnată de Assamblage, în perioada 16 – 25 octombrie

 Intitulată “Remains of the Feast”, expoziția-manifest se folosește de noile media pentru a explora semnificația și sensul materialelor și tehnicilor de producție, dar și potențialul designului de a adresa întrebări despre sustenabilitate, reciclare și consum responsabil. Aceasta a fost prezentată anterior în cadrul Nopții Albe a Muzeelor 2018 și Romanian Design Week în Galeria Galateca din București, fiind ulterior itinerată în cadrul unor evenimente internaționale  de mare anvergură precum Artistar Jewels Milano 2019, Festivalul Internațional Legnica din Polonia 2019, Athens Jewelry Week 2019 și Joya Barcelona 2019.

remains of the feast assamblage 3

Expoziția “Remains of the Feast” se deschide vineri, 16 octombrie, la etajul 1 al Promenada Sibiu, (lângă Vodafone) și poate fi vizitată gratuit de luni până vineri între orele 12:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00. De asemenea, în weekendul 16 – 18 octombrie, pe același etaj va avea loc Târgul de antichități și handmade.

teodora.rus brooch thecapsule 1 scaled

Reduceri dedicate în magazinele de bijuterii, în weekendul 16 – 18 octombrie

În weekendul 16 – 18 octombrie, dedicat exclusiv bijuteriilor, Promenada Sibiu îi întâmpină pe vizitatori și cu o serie de reduceri oferite de cele mai îndrăgite magazine de bijuterii. Dintre acestea menționăm: Teilor oferă reduceri de 30% la colecția Legendary Diamonds; Pandora oferă de Glamour Days 1+1 Gratis, adică la două brățări achiziționate, o primești cadou pe cea cu valoare mai mica; la Bijou Brigitte, de asemenea, va exista o campanie de reduceri la eșarfe și nu numai.

remains of the feast assamblage 2

Tombolă cu premii zilnice, în perioada 16 – 25 octombrie

În perioada 16 – 25 octombrie, va avea loc în fiecare zi și o tombola cu premii. Așadar, clienții care fac cumpărături de minimum 150 lei din orice magazin se pot înscrie la tombola cu premii zilnice unde pot câștiga diverse premii (parfumuri, bijuterii, seturi cosmetice, etc). Înscrierea se face pe baza bonului de cumpărături, la InfoPoint Promenada Sibiu.

elena crisan zum zum

cleopatra cosulet

Măsuri sporite de protecție

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Promenada Sibiu a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19. Astfel, fiecare vizitator al expoziției va primi mănuși la intrare, personalul dedicat va urmări păstrarea distanței în interiorul spatiului, accesul în spațiu va fi limitat la maximum 10 persoane simultan, mesele cu exponate vor fi amenajate cu păstrarea distanței de 2 m (3-5 display-uri grupate la o masă) și se va amenaja un flux de intrare/ieșire semnalizat cu săgeți.

afis expo bijuterii

Mai multe detalii despre ofertele speciale pregătite de magazinele din cadrul centrelor comerciale, pe www.promenadasibiu.ro, facebook.com/PromenadaSibiu și instagram.com/promenadasibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu