durere după moartea fulgerătoare a cântărețului sibian dumitru stroie - ’’a fost un suflet bun’’
Sursa foto: Facebook Profil Public / Dumitru Stroie

Dispariția prematură a tânărului cântăreț de muzică populară, Dumitru Stroie, stârnește un val de compasiune printre cei care l-au cunoscut. Artistul a murit vineri într-un tragic accident rutier petrecut în Argeș (detalii aici).

Printre cei care și-au exprimat public durerea față de dispariția lui Dumitru Stroie, s-a numărat și cântărețul Sebastian Stan. Acesta este și nașul de cununie al lui Dumitru și al soției sale, Claudia.
’’Finul nostru drag Dumitru Stroie a plecat astăzi în ceruri pentru a cânta în ceata îngerilor bucuria nașterii Mântuitorului Nostru. A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectos atât cu familia sa cât și cu cei din jur. A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun, iubitul nostru Fin!’’, a scris Sebastian Stan pe contul său de Facebook.
CITIȚI ȘI: Sibianul mort în accident pe DN7 este Dumitru Stroie – Solistul de la Junii Jidvei avea 30 de ani
Reamintim că sibianul Dumitru Stroie, a murit vineri dimineață într-un accident ce a avut loc pe DN7, în comuna argeșeană Drăganu. Vedeți AICI, detalii și video de la accident.


Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică