video - made in boița - cal "tractat" de un taxi la intrarea pe valea oltului

De râs și de plâns. De râs pentru spectatori și de plâns pentru cei aflați în trafic pe sensul de mers Boița – Sibiu. Situație specifică ”Made in Romania” surprinsă sâmbătă dimineața pe drumul care leagă cele două localități.

UPDATE

Calul ”tractat” de taxi la Sibiu a fost de fapt furat. Implicați în această acțiune au fost doi tineri din Șelimbăr. Băieții în vârstă de 18 și 20 de ani au furat cabalina din Comuna Câineni, județul Vâlcea și au ”tractat-o” până la Șelimbăr. Poliția i-a identificat și i-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vezi mai multe detalii AICI


ȘTIREA INIȚIALĂ

În dimineața zilei de sâmbătă, 6 februarie, un sibian a surprins și a filmat o situație de-a dreptul deosebită. Un taximetru ”tracta” un cal. Animalul era priponit de mașină și mergea la pas în dreapta acesteia. Șoferul de pe taxi circula cu luminile de avarii pornite, iar circulația în zonă a avut de suferit. Toate autovehiculele care veneau în spatele taximetrului erau obligate fie să meargă cu ”viteza calului”, fie să efectueze o depășire, care este destul de dificil de realizat în acea zonă, întrucât circulația se desfășoare pe o singură bandă pe fiecare sens. Din contrasens veneau alte mașini, astfel că toate mașinile, camioanele sau chiar tirurile care circulau în spatele ”ansamblului” au fost nevoite să aștepte momentul potrivit pentru a efectua manevra de depășire în condiții de siguranță.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică