foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!”

Mihai Bobonete, celebrul comediant și actor, a petrecut o săptămână la Sibiu. A venit împreună cu familia, iar orașul i-a lăsat o impresie foarte bună. Nu doar peisajele, ci și primirea și mâncarea.

Mihai Bobonete, împreună cu soția și cei doi copii, au ales să petreacă o săptămână de vacanță la Sibiu. S-au plimbat prin oraș, pe străduțele vechi și au mâncat în cele mai bune restaurante de aici. Le-a plăcut foarte mult, din moment ce pe pagina de Facebook actorul a postat fotografii cu deliciile savurate.

”Dupa o saptamana la Sibiu, pot sa spun ca asta Da vacanta.
Orasul asta este de fiecare data surprinzator.
Am stat la Hilton ,ca aici e un fel de casa mea si dupa ce am bănănăit strazile acestea minunate, am bagat Pardon Cafe in faliment.
Ne-a servit Marius Rafa ca pe boieri.
Sibiule esti tare!”, este postarea lui Mihai Bobonete.


foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!”foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!” foto mihai bobonete, după o vacanță de o săptămână la sibiu - ”sibiule, ești tare!”

Foto Facebook Mihai Bobonete

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Fain oraș, păcat ca (n-)are primar!
    Cât despre pardon, o fi mâncarea bună dar înainte sa mai mergeți pe acolo, interesați-vă de unde a avut “rafa” bani pentru afacere, ce făcea înaintea restaurantului…