harry și meghan, ironizați în toată lumea - numele câinelui lor e obscen în limba română

Prințul Harry și Meghan Markle sunt luați peste picior în lumea întreagă, după ce s-a aflat care este numele câinelui lor. Numele acestuia, un labrador negru, s-a aflat după publicarea cărții ”Harry și Meghan. Drumul spre libertate”. Cunoscuta publicație ”The Sun” a scris despre acest lucru, după ce un utilizator Twitter din România se întreba dacă a verificat cineva ce înseamnă numele în limba română, pentru că acesta are conotații dintre cele mai obscene.

Cuplul format din Prințul Harry și Meghan Markle au adoptat labradorul negru în anul 2018, imediat după ce s-au căsătorit, dar nu i-au dezvăluit numele. Acesta s-a aflat o dată cu publicarea cărții în care cuplul își spune povestea.

Cei doi au decis ca labradorul să poarte numele ”Pula”. L-au ales după denumirea monedei din Botswana, acolo unde au călătorit prima dată după ce au devenit un cuplu, în anul 2016.


harry și meghan, ironizați în toată lumea - numele câinelui lor e obscen în limba română

Numele câinelui înseamnă ”ploaie” în Setswana, limba vorbită în acea zonă. Dar, în română, cuvântul este un argou pentru ”penis”. Un twitter al unui român a dezvăluit acest lucru, iar informația a făcut înconjurul lumii, ajungând chiar subiect de articol în vestita publicație ”The Sun”.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Romani prosti: ati stiut ca un oras mare din Croatia tot “Pula” se neumeste??? Si ce???

  2. sa le fie rusine … ar trebui ca cei dela protectia animalelor sa ia masuri impotriva lor …. e un nume care dezonoreaza un caine… SAU???