fbpx

FOTO – Doi pui de urs găsiți lângă o casă la Biertan – ”Ghemotoacele” sunt acum în siguranță

1.436

Întâmplare deosebită petrecută în județul Sibiu. Doi ursuleți de numai două luni, au apărut lângă o locuință la Biertan. Până la urmă aceștia au fost salvați de cei de la Asociația Prietenii Berzelor.

’’Două fete pufoase, orfane de numai 2 luni, au sosit aseară în grija echipei sanctuare AMP Libearty. Micii urși au fost găsiți lângă o casă din Biertan, județul Sibiu.Erau singuri, flămânzi și extrem de speriați! Degeaba bărbatul a așteptat-o pe mama urs … ea nu a venit, deși cei mici au strigat-o continuu’’, spun cei de la AMP Liberty, într-o postare pe pagina lor de Facebook.

ursulet 1
FOTO – AMP Libearty

Pentru a-i feri de pericole și ca să nu cădă pradă câinilor sau altor animale din zonă, bărbatul i-a lăsat peste noapte în curtea sa, în speranța că va apărea mama ursuleților. Nu a apărut din păcate nici peste noapte și nici a doua zi.
Văzând că urșii sunt slăbiți, deshidratați și că viața lor era în pericol și pentru că nu aveau nicio șansă singuri, bărbatul a decis să ceară ajutorul.

ursulet 2
FOTO – AMP Libearty

’’Ne bucurăm că am putut ajuta și că cele două ghemotoace sunt pe mâini bune’’, spun cei de la Asociația Prietenii Berzelor, de la Cristian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.