screen shot 2021 03 31 at 22.21.00
FOTO - AMP Libearty

Întâmplare deosebită petrecută în județul Sibiu. Doi ursuleți de numai două luni, au apărut lângă o locuință la Biertan. Până la urmă aceștia au fost salvați de cei de la Asociația Prietenii Berzelor.

’’Două fete pufoase, orfane de numai 2 luni, au sosit aseară în grija echipei sanctuare AMP Libearty. Micii urși au fost găsiți lângă o casă din Biertan, județul Sibiu.Erau singuri, flămânzi și extrem de speriați! Degeaba bărbatul a așteptat-o pe mama urs … ea nu a venit, deși cei mici au strigat-o continuu’’, spun cei de la AMP Liberty, într-o postare pe pagina lor de Facebook.

ursulet 1
FOTO – AMP Libearty

Pentru a-i feri de pericole și ca să nu cădă pradă câinilor sau altor animale din zonă, bărbatul i-a lăsat peste noapte în curtea sa, în speranța că va apărea mama ursuleților. Nu a apărut din păcate nici peste noapte și nici a doua zi.
Văzând că urșii sunt slăbiți, deshidratați și că viața lor era în pericol și pentru că nu aveau nicio șansă singuri, bărbatul a decis să ceară ajutorul.

ursulet 2
FOTO – AMP Libearty

’’Ne bucurăm că am putut ajuta și că cele două ghemotoace sunt pe mâini bune’’, spun cei de la Asociația Prietenii Berzelor, de la Cristian.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu