Un bărbat de 32 de ani din Cisnădie a ignorant măsura izolării și a plecat de acasă două zile la rând. Poliția l-a căutat și i-a făcut dosar penal. A doua oară cisnădianul a mințit că merge la spital.

La data de 8 aprilie, în jurul orei 12,45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurii izolării de către localnicul în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia, la data de 7 aprilie a.c., s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
La adresa declarată a fost găsită concubina acestuia care a declarat polițiștilor că bărbatul a părăsit locuința pentru a se deplasa la Spitalul Orășenesc Cisnădie, aspect care, în urma verificărilor efectuate, nu s-a confirmat.
’’În aceste condiții, pe numele bărbatului s-a deschis un nou dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
De asemenea, polițiștii au înaintat Direcției de Sănătate Publică Sibiu o solicitare în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, în conformitate cu prevederile Legii nr. 136/2020, O.M.S. nr. 1309/2020 și O.M.S. nr. 1513/2020. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie’’, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.