VIDEO FOTO: Imagini superbe la Sibiu – Strada Tudor Vladimirescu, desprinsă din povești

6.631

Sibiul se mândrește cu o stradă care, în fiecare primăvară, se transformă în cel mai colorat loc din municipiu. În apropierea parcului din Piața Cluj, copacii înfloresc și atrag o mulțime de trecători surprinși de frumusețea naturii.

Nu, imaginile n-au fost realizate în Japonia, pe faimoasele străzi pline cu cireși sălbatici înfloriți. Ne aflăm în urbea de pe Cibin, în apropierea Pieței Cibin, pe strada Tudor Vladimirescu. 

Copacii roz de pe această stradă înfloresc în fiecare primăvară și îi lasă pe sibienii cu gura căscată. O minunăție a naturii, ce îi bucură pe cei care ajung aici. Miresmele florilor încântătoare îți îmbie simțurile.

În această perioadă a anului, strada Tudor Vladimirescu este una dintre cele mai frumoase și colorate străzi din oraș. Din orice unghi ai privi, totul pare desprins din basme.

Vă încântăm privirile cu câteva fotografii din această locație. Deși sunt surprinse într-o zi ploioasă, tot arată superb.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. Strainul scrie

    Emil, e bine, merge asta! Cei care au curte cu loc de parcare isi lasa masina la poarta pt ca le e lene.

  2. Emil scrie

    În ziua în care voi fi consilier, voi propune să poți lăsa mașina pe stradă la mai puțin de 500m de casa ta, doar maxim 2 ore dacă ai curte. Iar toate blocurile să fie prevăzute cu câte 2 locuri de parcare per apartament. Dacă nu deții un loc de parcare sau curte, să fii obligat să plătești abonament de parcare.

  3. Eu din mulțimea de trecători... scrie

    SE VEDE DIN POZE MULTIMEA DE TRECATORI!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.