video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești

Sibiul se mândrește cu o stradă care, în fiecare primăvară, se transformă în cel mai colorat loc din municipiu. În apropierea parcului din Piața Cluj, copacii înfloresc și atrag o mulțime de trecători surprinși de frumusețea naturii.

Nu, imaginile n-au fost realizate în Japonia, pe faimoasele străzi pline cu cireși sălbatici înfloriți. Ne aflăm în urbea de pe Cibin, în apropierea Pieței Cibin, pe strada Tudor Vladimirescu.  video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești

Copacii roz de pe această stradă înfloresc în fiecare primăvară și îi lasă pe sibienii cu gura căscată. O minunăție a naturii, ce îi bucură pe cei care ajung aici. Miresmele florilor încântătoare îți îmbie simțurile.


În această perioadă a anului, strada Tudor Vladimirescu este una dintre cele mai frumoase și colorate străzi din oraș. Din orice unghi ai privi, totul pare desprins din basme.

video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești

Vă încântăm privirile cu câteva fotografii din această locație. Deși sunt surprinse într-o zi ploioasă, tot arată superb.

video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești video foto: imagini superbe la sibiu - strada tudor vladimirescu, desprinsă din povești

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. Emil, e bine, merge asta! Cei care au curte cu loc de parcare isi lasa masina la poarta pt ca le e lene.

  2. În ziua în care voi fi consilier, voi propune să poți lăsa mașina pe stradă la mai puțin de 500m de casa ta, doar maxim 2 ore dacă ai curte. Iar toate blocurile să fie prevăzute cu câte 2 locuri de parcare per apartament. Dacă nu deții un loc de parcare sau curte, să fii obligat să plătești abonament de parcare.