video sibiu, sat frumos - căruță în trafic prin terezian

Străzile din Sibiu sunt aglomerate. S-a mai întâmplat să întâlnim în trafic o turmă de oi la ieșirea din Sibiu, niște vaci pe Calea Poplăcii…Nici căruțele nu sunt străine de traficul orașului. Nu foarte des, dar mai ”scapă” câte una prin Sibiu. Așa s-a întâmplat și sâmbătă în jurul amiezii.

Șoferii care au avut drum sâmbătă prin cartierul Terezian au făcut ochii cât cepele. Asta în timp ce au fost nevoiți să aștepte în coloană. S-a întâmplat asta pe strada râului din cauza unei căruțe. Cel care o ”mâna” a venit de pe strada Viitorului, probabil de undeva de pe câmpurile din zona Reșița. A cotit regulamentar în sensul giratoriu și a intrat pe strada Râului. Pentru că nu circula cu mai mult de 10 kilometri la oră,  a adunat în spatele ei o coloană de mașini. Șoferii însă nu s-au supărat, mai degrabă s-au amuzat și au făcut poze.


YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Doamme da neintelegatori mai sunteți, si ce dacă mai trec căruțe? Trebuie si alti oameni sa trăiască, nu doar soferii auto. Nu v-ati gandit ca poate daca ar avea bani si-ar lua si ei masina? Incotro se indreapta societatea asta? Azi maine o sa auzim ca oamenii sunt deranjati de carucioare de mână, de motociclete cu atas etc. Lăsați oamenii sa trăiască in pace, nu mai tot comparati Romania cu Germania spălată pe creier in care nu mai esti liber sa faci nimic. Si nu mai creați atatea reguli fara sens.