ce mașină conducea becali când a rămas fără permis - ”e numai una în românia”
Sursa: Sport Pictures

În a doua zi de Paște, Gigi Becali a fost prins că a condus cu 103 km/h și a rămas fără permis de conducere. Finanțatorul FCSB conducea un bolid de lux, unic în România.

“În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul”, a dezvăluit Becali. Acesta a spus că va acționa cazul în justiție, dar și că este dispus să susțină un examen pentru a-și primi mai repede carnetul, scrie Digi Sport.

Unde se ducea Gigi Becali și de ce susține că polițiștii nu au probe împotriva sa pentru a-i suspenda permisul

Din cauza vitezei, Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat 90 de zile și a și încasat o amendă în valoare de 1.305 de lei. Evenimentul s-a întâmplat în timp ce milionarul din Pipera se îndrepta către înmormântarea preotului Ieromonah Daniil, din Vâlcea, care murise cu câteva ore înainte chiar la slujba de Înviere.

”Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică.

Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, a mai spus Becali. Mașina la care se referă este cel mai recent tip de Mercedes-Maybach.

Cine va conduce mașina lui Gigi Becali, dar și ce plan are finanțatorul de la FCSB

Gigi Becali a spus că a contestat deja sancțiunile, pentru că polițiștii nu ar avea dovada clară că el a greșit.


”Ştiţi de ce nu are filmarea și de ce am contestat eu? Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”, susține omul de afaceri.

Totuși, Becali are și un plan de rezervă, dacă în justiție nu va avea câștig de cauză.

“Dau examen să rămână numai la o lună, cum ar fi. Conduce Ionuţ Luţu o lună, după o lună merg eu. Domnul să vă ajute!”, a mai precizat Gigi Becali.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică