femeie găsită moartă în apartament la sibiu - câinele ei zăcea lângă ea
foto: arhivă

O femeie a fost găsită fără suflare în propriul apartament situat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu. Vecinii au sunat la 112 după ce nu au mai văzut-o pe sibiancă de câteva zile. Pompierii au găsit în locuință și un câine, care aparținea femeii, și care a fost predat Serviciului Ecarisaj din cadrul Primăriei Sibiu.

Vecinii femeii au sunat, sâmbătă după amiaza, la 112 și au anunțat că nu au mai văzut-o pe femeie de ceva vreme. Pompierii s-au deplasat la fața locului și au deblocat ușa apartamentului situat la mansardă.

„În data de 08.05.2021 in jurul orei 14:00, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 din partea vecinilor din bloc, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de salvare și intervenție la înălțime precum și un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Ștefan cel Mare, bloc 18, pentru deblocare ușii unui apartament situat la mansardă. La fața locului s-a procedat la deblocarea ușii apartamentului unde a fost găsită o persoană de sex feminin, de cca 54 de ani, decedată”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


De asemenea, în locuință a fost găsit și câinele femeii și a fost anunțat serviciul Ecarisaj din cadrul Primăriei municipiului Sibiu pentru preluarea acestuia.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică