foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet

Traficul este blocat pe autostrada A1, pe direcția Sebeș – Sibiu, în apropiere de ieșirea spre Mediaș. Un TIR s-a izbit de parapetul median și a rămas blocat. O parte din marfă s-a răsturnat pe celălalt sens de mers.

YouTube video

foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet

Polițiștii sibieni transmit că în această zonă se circulă pe banda de urgență pe ambele sensuri de mers.

„A1, km. 250, intre ieșirea spre Ocna și cea spre Mediaș, șoferul unui ansamblu tir condus pe direcția Sebeș – Sibiu lovește glisiera mediană, rămâne blocat pe banda 2, iar parte din marfă, paleți, se răstoarnă pe sensul Sibiu – Sebeș.
Fără victime, polițiștii BPA fac cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului și asigură fluența traficului pe ambele direcții. Momentan, se circulă pe banda de urgență a fiecărei căi”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet foto: trafic blocat pe autostradă la sibiu - un tir s-a izbit de parapet

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în zonă, până la eliberarea carosabilului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică