programul marilor magazine și mall-urilor din sibiu se modifică începând cu 15 mai

Relaxarea măsurilor din acest weekend vine la pachet și cu revenirea magazinelor la programul normal. Până acum activitatea acestora era restricționată în funcție de rata de incidență, la Sibiu, în ultima perioadă fiind deschise până la ora 21. De sâmbătă, 15 mai însă, nu mai trebuie să vă grăbiți la cumpărături, pentru că programul se va prelungi.

Sibienii care doresc să meargă la cumpărături în cele două mall-uri, cel din Șelimbăr și cel din Sibiu, trebuie să știe că magazinele de pe galerii se vor deschide la ora 10 și se vor închide la ora 22.

Supermarket-urile însă și-au stabilit fiecare în parte programul: Carrefour va fi deschis între 7 și 23, la fel și Auchan. supermarket-urile Kaufland revin la programul 7- 22, același ca cel al magazinelor Lidl.


Magazinele mici sau cele de cartier își pot face programul cum doresc, nemaifiind nici ele limitate la ora de închidere 21. De asemenea, pentru că s-au ridicat restricțiile de circulație pe timpul nopții, terasele, restaurantele și barurile pot ține deschis până târziu. Dar, în continuare se respectă măsurile de distanțare și la interior nu se poate depăși un grad de ocupare de 30%. Masca nu se mai poartă pe stradă, dar este în continuare obligatorie la interior sau în spațiile aglomerate.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică