șofer mort într-un accident pe autostrada sibiu - deva

Un bărbat a murit miercuri seara pe autostrada Deva – Sibiu, în zona localității Șibot. Acesta conducea o autoutilitară care tracta o remorcă și a părăsit partea carosabilă, lovind parapeții pe margine.

Un șoferul implicat într-un accident produs miercuri seara pe autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş – Orăştie, a decedat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Potrivit sursei citate, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe autostrada A1, sens Sebeş – Orăştie, pe raza localităţii Şibot.

La ajungerea forţelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsită o victimă aflată în stop cardio-respirator. Au fost aplicate procedurile de resuscitare, însă victima a decedat.


“Din păcate, victima, un bărbat de 49 de ani, a fost declarată decedată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan.

În accident a fost implicat un singur vehicul. Posibil ca autoutilitara, care tracta o remorcă, să fi părăsit partea carosabilă şi să se fi lovit de parapeţii de pe margine.

Ca urmare a accidentului, traficul a fost blocat pe sensul Sebeş – Orăştie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. O fi facut infarct si de aceea a pierdut controlul masinii.
    Oare era vaccinat? Cei vaccinati fac infarct sau atac cerebral din senin. Sunt o gramada de cazuri. Doamne fereste.