ploaie sibiu 1

Ploaia torențială de vineri după amiaza a inundat mai multe străzi din municipiul Sibiu. Cele mai mari probleme sunt în cartierul Ștrand, acolo unde mașini „au înotat” prin apă ca să poată înainta.

ploaie sibiu 8 1

Timp de zeci de minute a plouat torențial în municipiul Sibiu, cu grindină și descărcări electrice. Ruperea de nori de vineri a lăsat în urmă străzi inundate, asta după ce canalele n-au mai făcut față. Șoferii aflați în trafic s-au văzut nevoiți să înainteze cu mașinile prin bălțile imense. ploaie sibiu 7

În cartierul Ștrand, pe strada Maramureșului, au fost mari probleme. La fiecare ploaie mai zdravănă, cititorii Ora de Sibiu trimit imagini din această zonă. Și vineri aceștia au semnalat problema.

Și pe strada Ștrandului sunt inundații. Oamenii spun că apa a intrat și în garaje. „Reparații noi pe Ștrandului. Avem un lac la o ploaie mai tare cu inundarea garajelor”, spune un cititor. ploaie sibiu 6ploaie sibiu 5ploaie sibiu 3

Pe strada Ion Creangă au fost, de asemenea, probleme.

ploaie sibiu 4

Meteorologii au anunțat că începând de vineri ora 12.00 până duminică ora 23.00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu