motociclist proiectat într-un taxi de un șofer neatent - a vrut să întoarcă pe linie continuă
foto: INFO TRAFIC SIBIU/Facebook

Un accident rutier a avut loc luni pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu. Un șofer, aflat la volanul unui taxi, a vrut să întoarcă pe linie continuă și fiindcă nu s-a asigurat s-a izbit de un motociclist. Acesta a fost proiectat într-o altă mașină de taxi.

Accident rutier s-a petrecut în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, în fața imobilului nr. 1.

„Din primele cercetări se pare ca șoferul unui taxi, sibian, 62 de ani, ar fi întors pe linie continuă, având intenția de a întoarce prin viraj la stânga, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere unui motociclist care circula din sens opus cu care intră în coliziune. Din impact, motociclistul, în vârstă de 17 ani, a fost proiectat într-un taxi”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a transportat pe tânărul motociclist la spital. „Băiatul, conștient, a primit asistență medicală și a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, diagnosticat cu fractură membru superior”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică