huliganii care au mâzgălit zidul spitalului de pediatrie - unul a fost identificat și amendat

La finalul lunii mai, doi tineri au mâzgălit cu graffiti zidul Spitalului de Pediatrie din municipiul Sibiu. Poliția Locală a cerut ajutorul populației pentru a-i identifica pe huligani, iar imaginile cu cei doi au fost publicate și pe pagina de Facebook a Primăriei. Deocamdată, doar unul dintre bărbați a fost depistat și amendat. De două ori chiar.

Unul dintre tinerii care au desenat pe zidul Spitalului de Pediatrie dinspre strada Gheorghe Lazăr, în ziua de 26 mai 2021, a fost identificat de agenții de la Poliția Locală. Acesta a fost somat în scris să se prezinte la sediu, însă nu s-a deranjat s-o facă. Acum va trebui să plătească două amenzi – una pentru vandalizare, iar alta pentru neprezentarea la poliție.

„Unul dintre cei doi tineri a fost identificat și somat în scris să se prezinte la sediul Poliției Locale în vederea aplicării sancțiunii corespunzătoare pentru vandalizarea unui bun public. Având în vedere că tânărul nu s-a prezentat, acestuia i se va aplica pe lângă amenda pentru mâzgălirea zidului și o amendă pentru neprezentarea la sediul Poliției în urma somației”, a spus, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.


Primăria Sibiu va formula în această săptămână și o plângere penală împotriva celor doi tineri pe care o va transmite către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică