se prelungesc contractele de închiriere pentru liceul de artă și grădinița de pe victoriei – costă aproape 22.000 de lei lunar

Liceul de Arte va funcționa într-o clădire nou nouță care acum se află în construcție. Până la finalizare însă, a cărei termen a fost amânat de câteva ori, liceeni vor învăța tot în clădirea de pe strada Alexandru Odobescu. Primăria Sibiu plătește chirie către Biserica Evanghelică, proprietarul clădirii, pentru care va prelungi contractul de închiriere. La fel se întâmplă și în cazul grădiniței de pe Bulevardul Victoriei.

Pentru această clădire Primăria Sibiu va prelungi contractul de închiriere pentru încă doi ani, până în data de 30 iunie 2023. Pentru cei 625 de metri pătrați construiți și 1600 metri pătrați de teren chiria este de 5.950 de lei lunar, din care TVA 950 lei. Aici vin 205 copii împărțiți pe 8 grupe de vârstă.


În cazul Liceului de Arte contractul de închiriere va fi prelungit doar pentru un an, valabil până 30 iunie 2020. chiria plătită de Primărie este de 15.917 lei lunar indexată anual în luna ianuarie a anului următor cu inflaţia anului precedent.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică