se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness

Centrul SPA de la Cisnădie, situat la ieșirea înspre Cisnădioara, se deschide joi. Complexul este construit pe o suprafață totală de 3.500 metru pătrați și include un bazin semi-olimpic, o sală de fitness, o sală de masaj, saună și un loc de joacă pentru copii.

se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness

Așteptarea a luat sfârșit. Centrul SPA Aria Măgura de la Cisnădie își deschide joi porțile. „Situat în incinta Complexului Măgura Cisnădie, Centrul SPA Aria Măgura oferă fiecărui client o experiență SPA excepțională. Noul Spa este construit pe un teren cu o suprafață totală de 3.500 de mp, aflat pe strada Măgurii nr. 200 (la ieșirea înspre Cisnădioara). Include un bazin semi-olimpic, cu o lățime de 13 metri (asigurându-se astfel 6 culoare de înot la standard competițional) și o lungime de 25 de metri, sală de fitness, saună, sală de masaj și loc de joacă pentru copii”, se arată în descrierea evenimentului care anunță inaugurarea.

se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness

Bazinul de înot semi-olimpic are 6 culoare de înot, având o adâncime de 1,4 metri, fiind prevăzut cu sisteme de tratare și filtrare performante. În centrul SPA, există o saună finlandeză, baie de aburi, duș emoțional și fântână de gheață. Sala de sport este dotată exclusiv de către Tehnogym, lider mondial în echipamente și soluții fitness. De asemenea, în incidenta complexului există spațiu pentru recuperare sportivă și terapie, dar și un spațiu de relaxare și masaj. Vestiarele pot găzdui până la 180 de oaspeți, iar aici se află zona dulapurilor, cabinelor de schimb și dușurile.


se deschide centrul spa de la cisnădie - bazin de înot, saună, masaj și sală de fitness

Centrul Spa este deschis zilnic, între orele 08:00 – 21:00. Accesul este gratuit copiilor până în 4 ani, iar persoanele sub 18 ani nu au acces în zona SPA. Este obligatorie folosirea prosopului, dușului și a papucilor de baie.

Sursa: www.aria.com.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. O alta manevra marca huja. A construit un SPA pe banii primariei, 2 milioane de euro, ca sa-l inchirieze pe o suma modica ma gandesc (sunt tare curios cat o sa plateasca pe luna cel care l-a inchiriat) oare cui? Domnului Ciolan, care stim cu totii cine e. Felicitari DNA, felicitari huja, felicitari Romania. huja cu h mic pentru ca nu merita altceva.