disparut

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 26 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 06,30, fiul său, GALEA DARIUS NICOLAE, în vârstă de 22 ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Roșia, sat Cornățel, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 80 kg, față ovală, păr șaten-ondulat, ochi căprui, constituție atletică, ten alb.

În momentul plecării, tânărul purta un tricou de culoare închisă, vestă de culoare negru cu gri, pantaloni tip jeans de culoare negru, încălțăminte sport de culoare alb.

Semne particulare: prezintă o cicatrice la nivelul piramidei nazale.

disparut

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns