foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum

Lacurile de la Ocna Sibiului s-au deschis de la începutul lunii, dar acest final de săptămână a adunat aici parcă cei mai mulți turiști de până acum. Duminică la prânz nu mai aveai loc să arunci un ac, dar să mai găsești un șezlong liber sau un loc la mesele de la terase. Important însă este că cei care și-au petrecut zilele libere aici s-au simțit bine, iar imaginile cu lume multă aduc a normalitate.

VEZI AICI PREȚURILE PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI


Lacurile de la Ocna Sibiului sunt cunoscute pentru apa sărată și nămolul cu beneficii pentru sănătate. Pentru asta vin în special turiștii din restul țării. Sibienii vin la Ocna pentru a petrece câteva ore într-o atmosferă ca pe litoral, dar mult mai aproape de casă. Așa că duminică lumea a venit puhoi la lacuri. Parcarea a fost plină ochi, la fel și locurile de plajă din jurul apei.

foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum foto puhoi de lume la lacurile de la ocna în cel mai fierbinte weekend de până acum

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică