foto: un tânăr și-a făcut mașina praf după ce a intrat ca săgeata în giratoriul din piața sadu - ar fi făcut drifturi

Un tânăr în vârstă de 18 ani, proaspăt conducător auto, a reușit să își distrugă mașina după ce a lovit doi stâlpi și un autoturism parcat lângă sensul giratoriu din Piața Sadu din municipiul Sibiu. Acesta a intrat ca săgeata în giratoriu.

Sibianul în vârstă de 18 ani era la plimbare cu mașina. Din cauza teribilismului, a călcat pedala de accelerație și a intrat ca săgeata în sensul giratoriu din Piața Sadu. S-a izbit de primii doi stâlpi de lângă sens, a lovit un indicator rutier și a ricoșat într-o mașină parcată.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în municipiul Sibiu, în Piața Sadu, un sibian în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, pe fondul vitezei neadaptate în sensul giratoriu, pierde controlul direcției de deplasare și intră în coliziune cu doi stâlpi de iluminat public, cu un indicator rutier și, ulterior, cu un autoturism parcat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe lângă viteză, martorii spun că tânărul ar fi făcut și câteva drifturi înainte de eveniment. „Viteză, teribilism și daune, în sensul giratoriu din Piața Sadu. Poate Primăria Sibiu face ceva înainte de a se întâmpla nenorociri. Driftingul este un sport practicat în fiecare noapte aici…”, scrie Ramona, cititoarea care a trimis imaginea.


În ceea ce îl privește pe tânărul de 18 ani, acesta nu a fost rănit. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.160 de lei.

Săptămâna trecută, un alt sibian a fost amendat pentru că s-a învârtit de mai multe ori în sensul giratoriu de pe Calea Dumbrăvii din dreptul Cimitirului Municipal. Bărbatul a publicat imaginile pe rețelele de socializare. VEZI VIDEO AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică