VIDEO: Celebrul polițist Viorel Teacă îi cheamă pe sibieni la mișcare în aer liber

2.233

Celebrul polițist din Sibiu, Viorel Teacă, inițiază o campanie prin care dorește să încurajeze mișcarea în aer liber. Oameni de toate vârstele sunt așteptați în parcul Sub Arini să facă sport alături de polițist, dar și de invitatul lui, Stonefit, rugbist la Steaua București.

Viorel Teacă este polițistul de la IPJ Sibiu care s-a făcut remarcat în nenumărate rânduri în mediul online. S-a bulgărit cu câțiva copii iarna trecută, a filmat video-uri pe care le-a postat pe TikTok sau Facebook și a predat cursuri de prim ajutor. Prin toate aceste acțiuni, polițistul cool de la Sibiu încearcă să creeze o legătură între oamenii legii și cetățeni. Acum, Teacă vine cu o inițiativă prin care dorește să le arate sibienilor importanța mișcării în aer liber.

Campanie de incurajare a mișcării în aer liber cu oameni frumoși de toate vârstele!Vom avea un invitat surpriza, un personal trainer, rugbistul de la Steaua București, Stonefit….în curând…Dorim sa participam la o ora de mișcare in locația superba din Parcul Sub Arini, speram cu câteva sute de persoane!Data evenimentului se va anunța în curând!Mulțumesc, Ngoni Chibuwe alias Stonefit pt. filmulet!

Posted by Viorel Teaca on Friday, July 9, 2021

„Facem o campanie de încurajare a mișcării în aer liber cu oameni frumoși de toate vârstele! Vom avea un invitat, un personal trainer, rugbistul de la Steaua București, Stonefit. Dorim să participăm la o oră de mișcare în locația superbă din Parcul Sub Arini, speram cu câteva sute de persoane”, spune Viorel Teacă.

Data evenimentului va fi anunțată curând pe pagina de Facebook a polițistului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi