Sibieni duși la spital în urma unui accident la ieșire din Bârghiș

1.998

Un accident rutier a avut loc, miercuri seara, la ieșire din Bârghiș. Două persoane au fost duse la spital după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un tractor.

„În seara zilei de 14 iulie a.c, în jurul orei 22,30, pe Drumul Județean 106, în afara localității Bârghiș, s-a produs o coliziune între un autoturism și un tractor semnalizat corespunzător, ambele autovehicule fiind conduse pe direcția Agnita – Bârghiș”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Agnita, și a pasagerei din turism, o femeie în vârstă de 31 de ani, tot din Agnita, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. În momentul producerii evenimentului, tractorul era condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Bârghiș.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi