destinul tragic al unui copil de 11 ani - a murit în curtea școlii la gura râului
foto: arhivă

Un copil în vârstă de 11 ani a murit, duminică seara, în curtea școlii din Gura Râului. Băiatul se plimba cu trotineta electrică, moment în care a fost acroșat de o mașină. Conducătorul auto a intrat în curte pentru a parca autoturismul. Din nefericire, impactul a fost fatal, astfel că, în ciuda eforturilor paramedicilor de a-i salva viața, copilul a decedat.

Un eveniment teribil a avut loc, duminică seara, în curtea școlii din Gura Râului. Un băiețel în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină.

„La data de 25.07.2021, în jurul orelor 20:53, Poliția Orașului Săliște – Secția nr.6 Poliție Rurală Orlat a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unități de învățământ din comuna Gura Râului a avut loc un incident în urma căruia un minor de 11 ani și-a pierdut viața. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, constatându-se, din primele cercetări faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de un localnic în vârstă de 19 ani, și o trotinetă electrică, condusă de un minor, în vârstă de 11 ani. Conducătorul autoturismului a intrat în curtea unității de învățământ, moment în care a acroșat trotineta electrică condusă de minor”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Băiețelul făcea parte din Ansamblul „Bujorul de Munte” Gura Râului 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul a intrat în curtea școlii pentru a parca mașina, în locul respectiv existând o parcare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de lucrătorii SMURD, minorul și-a pierdut viața.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest incident. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Nu e parcare in curtea scolii, e semn de acces interzis nu avea ce cauta cu masina acolo. Cretinul conduce ca un nebun, e un pericol public … sau era.

    1. Sigur acolo sa intamplat alceva ! Cel mai sigur a scapat masina de sub control martori camere ceva ?