foto: tabele electronice cu timpi de așteptare și automate de bilete montate în stațiile de pe linia verde din sibiu

Până la finalul lunii august, minibuzele electrice care vor circula prin centrul Sibiului vor fi puse în funcțiune. În prezent se pun la punct ultimele detalii pentru Linia Verde. S-au montat automate noi de bilete în stațiile prin care vor circula mijloacele de transport în comun, dar și tabele electronice care arată timpii de așteptare.

Cele cinci minibuze electrice care vor opera pe Linia Verde de transport public în centrul istoric au sosit în Sibiu la începutul lunii iulie.

foto: tabele electronice cu timpi de așteptare și automate de bilete montate în stațiile de pe linia verde din sibiu

Acestea sunt echipate cu motoare produse de BMW și asigură o autonomie de 160 km la fiecare încărcare completă, la o viteză medie de 20 km/h. Minibuzele electrice sunt dotate cu computer de bord, ecrane de informare în interior și camere video la interior și exterior. Fiecare oferă 24 de locuri pentru călători, dintre care zece pe scaune, fiind dotate cu rampe pentru accesul persoanelor cu handicap.

Dotări în stațiile de pe Linia Verde

Pe lângă minibuze, au fost achiziționate și dotările necesare pentru stații și operarea pe această linie. De curând au fost montate și automate noi pentru eliberarea biletelor și reîncărcarea abonamentelor, care acceptă atât plata cash, cât și plata cu cardul. De asemenea, în cele șase stații de pe linie s-au montat și tabele electronice de afișaj al timpilor de așteptare.


foto: tabele electronice cu timpi de așteptare și automate de bilete montate în stațiile de pe linia verde din sibiu foto: tabele electronice cu timpi de așteptare și automate de bilete montate în stațiile de pe linia verde din sibiu

Noile dotări amplasate recent nu sunt încă finalizate, acestea urmând să fie branduite cu identitatea vizuală a Liniei Verzi.

foto: tabele electronice cu timpi de așteptare și automate de bilete montate în stațiile de pe linia verde din sibiu

Traseul Liniei Verzi va fi acesta: Gară – str. General Magheru – str. Constituției – b-dul C. Coposu – Piața Unirii-str. Tribunei – str. Mitropoliei – str. Al. Odobescu – str. Măsarilor – str. Malului – str. Turnului – str. Faurului – str. Ocnei – str. N. Teclu – str. Constituției – pe sub Podul Gării – Gară.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică