foto video doi sibieni, printre cele mai bune gărzi de corp din lume - au luat locul trei la campionatul mondial

Adrian Mihai, cunoscut ca Sfarmă- Piatră și Ciprian Cotârlea sunt doi sibieni alături de care oricine s-ar simți în siguranță. Și nu neapărat pentru că sunt plini de mușchi, ci pentru că oficial sunt unii dintre cele mai bune gărzi de corp din lume. Alături de alți trei colegi din Oradea și Cluj au format echipa României care a câștigat locul trei la Campionatul Mondial de Gărzi de corp din Ucraina.

Adrian Mihai a fost liderul echipei și spune că a fi gardă de corp nu este un lucru ușor. ”De multe ori gărzile de corp sunt confundate cu cei care stau la ușă, la intrarea în club. Nu este deloc așa. A fi gardă de corp înseamnă să ai o pregătire, să cunoști cel puțin o limbă de circulație internațională, să știi să mânuiești arme automate și semiautomate, să conduci mașina prin drifting, să știi să însoțești un VIP…și astea sunt doar câteva din abilitățile pe care trebuie să le aibă o gardă de corp”. Și pentru că sunt importante toate aceste aspecte, ele au reprezentat o parte din cele 12  probe din Campionatul Mondial de Gărzi de Corp.

foto video doi sibieni, printre cele mai bune gărzi de corp din lume - au luat locul trei la campionatul mondialfoto video doi sibieni, printre cele mai bune gărzi de corp din lume - au luat locul trei la campionatul mondial Adrian Mihai spune că nu a fost o competiție ușoară, ci dimpotrivă, una care a necesitat mult antrenament și mulți bani investiți. ”Ne-am pregătit mai bine de un an. Am avut numeroase deplasări în Ucraina și Republica Moldova pentru a ne pregăti cu antrenori de acolo. Să fii gardă de corp, repet, nu este ușor, necesită multă muncă și antrenament. Din cauza asta insist să atrag mereu atenția că o gardă de corp este responsabilă de viața celui pe care îl însoțește, nu este cineva care stă stană de piatră la intrarea într-un local”, spune Adrian Mihai.

Competiția din Ucraina a fost una dură, la care au participat 26 de echipe din toată lumea. Echipa României, din care au făcut parte și cei doi sibieni, a reușit să ocupe locul trei.


foto video doi sibieni, printre cele mai bune gărzi de corp din lume - au luat locul trei la campionatul mondial

Adrian Mihai spune că una din cele mai dificile probe a fost cea în care mașina trebuie controlată exclusiv din volan. Echipa României a ocupat locul 2 la această probă.

YouTube video

La proba de însoțire VIP sibienii și colegii lor din echipă au ocupat locul 3.

YouTube video

Adrian Mihai și echipa pe care a condus-o vor continua să se pregătească pentru campionatul mondial de anul viitor. Sunt mândri că sunt printre cei mai buni din lume, dar vor să ajungă pe primul loc.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică