Sibiul împânzit de sute de trotinete electrice – Se pot închiria din mai multe zone ale orașului

9.961

În mai multe zone din oraș au apărut mini parcări pentru trotinete electrice. Nu sunt destinate sibienilor care doresc să își lase acolo trotineta proprie, ci aparțin unor firme de închiriere. Deocamdată sunt 250 de trotinete ”împrăștiate” prin toate zonele orașului, iar până la finalul lunii vor fi 500.

Primăria Sibiu a avizat locurile în care sunt amplasate parcările pentru trotinete. În ședința consiliului Local din luna iunie s-a aprobat regulamentul de funcționare a acestui nou sistem implementat în Sibiu. VEZI AICI DETALII Acesta a vizat în principal firmele care închiriază trotinete electrice. Cei care le folosesc se supun regulilor de circulație.

trotinete electrice
Foto Facebook Primaria Municipiului Sibiu

 

Două firme private sunt cele care închiriază trotinetele electrice. Deocamdată una dintre ele a amplasat 250 de astfel de mijloace de transport, urmând ca după jumătatea lunii august și cea de-a doua firmă să ”parcheze” trotinetele proprii, tot 250 la număr.

trotinete electrice 1
Foto Facebook Primaria Municipiului Sibiu

Locațiile de unde se pot închiria sau lăsa trotinetele electrice sunt amplasate în tot orașul, inclusiv în cartiere, astfel încât oricine să aibă acces cât mai ușor la ele.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.