shopping city sibiu dă startul reducerilor de final de vară

Shopping City Sibiu dă startul super reducerilor și ofertelor de final de vară, pentru mai mult #shoppinînsiguranță la magazinele favorite. Clienții centrului comercial vor putea profita de discount-uri de până la 70% pentru a încheia sezonul estival cu bucurie și sacoșe pline de cumpărături.

Fie că este vorba de cadouri pentru cei dragi sau de pregătiri de concediu, magazinele din Shopping City Sibiu se întrec în oferte la final de sezon.

Reduceri de până la 70% la magazinele preferate de modă, frumusețe, home & deco și multe altele
Pentru vizitatorii care doresc să-și înnoiască garderoba în apropierea toamnei, magazinele Reserved au pregătit reduceri de până la 70% la o gamă de produse (până pe 15 august). Discount-uri de până la 70% îi așteaptă pe clienți și în magazinele SMYK, OPTIblu și Optiplaza (până pe 30 septembrie).

Pasionații de modă își pot alege ținutele din magazinele MOHITO și H&M cu reduceri finale de până la 70%. MIZAR oferă o selecție de produse la prețuri cu până la 30% mai mici, iar DeFacto, Orsay, Dovani și LC Waikiki pun la dispoziția clienților reduceri de până la 50%. În același timp, iubitorii de beauty și parfumerie se vor bucura de discount-uri la produsele lor preferate de până la 60% în magazinul Douglas și de până la 40% în Kendra, până în ultima zi a lunii august.

Pentru încălțăminte și accesorii, magazinele Tezyo, Deichman, Office Shoes și Salamander au pregătit reduceri de până la 50%. CCC a pregătit discount-uri de până la 30% la accesorii și de până la 70% la încălțăminte. În plus, la Humanic, vizitatorii care își aleg 2 perechi de încălțăminte reduse, primesc un extra discount de 50% la perechea cu valoarea mai mică.


Amatorii de sport se vor bucura să găsească produse la prețuri speciale în magazinele Hervis (până la 50% reducere), Intersport (până la 40% discount), Various Brands (produse cu până la 50% reducere) și Sizeer (extra -20% discount la produsele deja reduse).

Mai mult, pentru a fi în ton cu vremurile și cu sistemul de work from home, NobilaCasa își întâmpină clienții cu discount-uri de 30% la produse selecționate, până pe 29 august. Mobexpert este pregătit cu oferte de până la 50% la articolele selectate și de până la 70% la produsele disponibile în zona Mobexpert Outlet. Totodată, la magazinul JYSK clienții pot găsi prețuri cu până la 60% mai mici la produsele de grădină, iar Lem’s oferă produse la prețuri cu până la 50% mai mici.

Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food-court pentru gustările care pot fi savurate pe terasă după o sesiune de cumpărături în siguranță. La Insieme Ristorante, la 2 pizza cumpărate, a treia va fi cadou, iar această ofertă rămâne valabilă până în data de 31 decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică