Municipiul Mediaș va avea o nouă creșă – Investiție de peste 12 milioane lei

511

În urma solicitării depuse de către Primăria Mediaș la Compania Națională de Investiții, a fost aprobată construirea unei noi creșe în cartierul Vitrometan din municipiul nostru, cu finanțare integrală din fonduri extrabugetare.

Astfel, pe un teren de 3.000 de metri pătrați, aflat la intersecția străzilor Blajului și Vidraru și aparținând UAT Mediaș, va fi construită o nouă creșă cu o capacitate totală de 40 de locuri. La nivel național, vor fi construite 138 de astfel de instituții, finanțate din fonduri proprii ale Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul subprogramului „Unități și instituții de învățământ de stat“, din programul național de construcții de interes public sau social.
Valoarea totală a investiției se ridică la peste 12 milioane de lei.Screenshot 2021 08 30 at 22.24.08
„În urma întâlnirii pe care am avut-o în campania electorală de anul trecut cu medieșenii care locuiesc în cartierul Vitrometan, am luat act de faptul că este extrem de important să găsim soluții pentru a construi o creșă în cartier. Astfel, am depus o solicitare în acest sens la CNI (Compania Națională de Investiții). A fost o bucurie pentru mine să constat că dl ministru Cseke Attila a inclus și Mediașul în rândul localităților care vor beneficia de o nouă creșă, o investiție extrem de utilă pentru noi toți.
Le mulțumesc colegilor mei din Primărie care au ales să facă parte din echipa mea și care au înțeles că putem să dezvoltăm și să modernizăm orașul doar dacă atragem cât mai multe fonduri extrabugetare (fonduri europene și fonduri guvernamentale)“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. ??? scrie

    12 milioane ptr doar 40 de locuri? Adică ptr 2 grupe de copii?!?! Voi sunteți normali, atâta amar de cheltuiala ptr 40 de copii? O porcărie mai mare nu am auzit/văzut. Aruncați cu bani publici ca doar nu dați de la voi: noi cetățenii, ăștia mulți, prostimea, plătim acesti bani din taxele noastre. Ptr. ce atâta cheltuiala cu 40 de copii. Doar 40.Ce le face, le pune praf de stele în scutec în loc de talc? De aia nu s-au putut elimina TVA-ul la gaz și curent, ca să aruncam 12 milioane pe șters muci? Cu șervețele din aur pur, ma gândesc, sa nu ii zgarie (aurul pur e un material maleabil). Lăsați nai… asemenea proiecte tâmpite, și faceți în parlament lege sa nu mai plătim TVA la utilitățile fără de care nu putem trai, nu creșe cu 12 milioane cheltuite ptr 40 de copii !!! Sa își tina fiecare copiii măcar pana la 3 ani acasă. Nici de atâta nu sunt capabile mamele astea moderne? Mai lase facebook ul și sa își vadă de copii. Ca de aia i-au făcut, sa ii crească, nu sa ii tot paseze când în stânga când în dreapta, numai ele sa nu se ocupe de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.