tânăr din jina, reținut pentru că a furat niște foarfece de tuns animale
FOTO arhivă

Un tânăr din Jina a fost reținut de polițiștii sibieni și urmează să primească o măsură preventivă, după a intrat în gospodăria unei vecine și a furat mai multe foarfece electrice pentru tuns animalele.

„La data de 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Jina, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În fapt, tânărul este bănuit că, în perioada 24.08 – 04.09, ar fi sustras 5 foarfece electrice pentru tuns animale din anexa gospodăriei unei vecine. Prejudiciul creat se ridică la suma de 5.000 de lei”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 7 septembrie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.


Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică