salonul de mobilă şi târgul imobiliar revin la redal expo după un an de pauză

După un an de pauză se organizează din nou, Salonul de Mobilă Sibiu şi  Târgul Imobiliar, Constructii şi Amenajări. Evenimente cu traditie în Sibiu, iar cei care îsi caută o locuintă sau mobilă pentru a o amenaja, găsesc aici cele mai bune oferte. În acest weekend (17-19 septembrie) acestea revin la Sibiu cu preturi de producător si oferte de dezvoltator.

Salonul de Mobilă

Salonul de Mobilă de la Sibiu este evenimentul care a „crescut” poate cel mai mult de la o editie la alta. În fiecare an au venit mai multi producători, cu oferte din ce în ce mai bune. Editia de toamnă din acest an nu face exceptie, pentru că tot ce va fi prezentat  aici va fi de cea mai bună calitate. ”La fel ca si in  editile trecute, vor fi prezenti atat  producători români de mobilier cat si importatori de renume din industrie . Avem prezente nume de traditie deja cunoscute publicului sibian dar si firme noi care expun pentru prima oara in cadrul evenimentului. De la calitate nu facem rabat în alegerea  expozantilor. Cei care vor veni în cele trei zile ale târgului vor găsi aici mobilier pentru toate încăperile unei case, mobilier modern, clasic, din pal sau lemn masiv, camapele , saltele , mic mobilier sau acesorii pt mobila  etc .. Asta înseamnă că sunt  satisfăcute toate gusturile si preturile sunt pentru fiecare”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Târgul, Imobiliar, Construcţii şi Amenajări – TIS – Sibiu 2021.

Şi poate tot acum e momentul să vă cumpăra şi o locuintă. Pentru că în aceeasi locatie  a Salonului de Mobilă va avea loc şi Târgul Imobiliar  *Constructii si  *Amenajări. Cele două evenimente merg mână în mână, pentru că sunt două domenii diferite, dar conexe.


Dezvoltatorii imobiliari care vor fi prezenti la Redal Expo vor veni si ei, cu sigurantă, cu preturi promotionale. Constructiile pe care le veti găsi aici se adresează si ele tututror categoriilor de clienti- locuinte mai mari, mai mici, apartamente, case sau vile, în oras sau la periferie

Dacă cineva își dorește o locuință vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decorațiuni la Salonul de mobilă.
Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preț, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea.

Cele doua evenimente vor avea loc între 17-19 septembrie la Redal Expo de pe strada  Johann Sebastian Bach. Expozitiile vor fi deschise vineri si sâmbătă de la 10 la 19, iar duminică de la 10 la 18. Intrarea este liberă cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie anti-covid aflate în vigoare.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică