sibieni nemulțumiți de angajații de la finanțe - ”suntem umiliți când ajungem în această instituție”

”Pățania” sibianului care a fost siderat de comportamentul unei angajate de la Finanțe pare-se că nu e singulară. Mai mulți sibieni au relatat întâmplări asemănătoare și sunt nemulțumiți de felul în care sunt tratați atunci când au de-a face cu instituția din Sibiu.

Andrei Stoica a povestit pentru Ora de Sibiu despre cum a fost tratat de o angajată a Administrației Județene a Finanțelor Publice Sibiu pentru că a rugat-o să îi facă o copie xerox a unui act care lipsea de la dosar. Atitudinea ei, spune bărbatul, a fost umilitoare. CITEȘTE POVESTEA AICI 

Alți sibieni se pare că au avut experiențe asemănătoare. Unul dintre ei spune ”Ehee prietene ai avut noroc, pe mine anul trecut tot pentru asa ceva efectiv nu mi-a luat dosarul. Acea doamna “amabila” a urlat și la mine zicând ca dânsa nu e acolo sa facă copii xerox la toți inutilii. Sa ținem cont ca doar o fotocopie lipsea la fel nu eram sigura dacă trebuie sau nu. Asa ca sincer acești angajați ai statului uita efectiv ca stau acolo pentru noi deoarece noi le plătim acele scaune moi și călduroase. Sa le fie rușine!”

Un alt sibian și-a povestit experiența avută la Finanțe: ”Si eu am pățit la fel, am mers să îmi plătesc impozitul pe venit…. I-am comunicat toate datele, apoi mi-am cerut scuze ca vorbesc singur, ca doamne de fapt era atenta la alte bârfe! I-am spus ca defectul nostru este faptul că putem fi prezenți fizic într-un loc, dar cu capul total în altă parte!
Apoi nu a vrut să mă mai servească și a trebuit să plătesc online totul. Apropo totuși este sau era o doamnă acolo, eXtraordinară!”


Nu există sibian care măcar o dată pe na să nu fi avut ceva de rezolvat la Finanțe. Și marea mjoritate spune că angajații de acolo nu este deloc serviabilă. „Nu puteti pune la dispozitia contribuabililor un xerox”, d-le director, inercam sa intelegem asta, dar sa le spuneti angajatilor dvs sa-si revizuiasca comportamentul (execrabil) fata de noi, contribuabilii, puteti??? Sunteti platiti cu totii din bani publici. Nu ne faceti nici un serviciu daca ne vorbiti civilizat, sau daca ne serviti cu informatiile utile. O faceti pentru ca asa e normal sa va comportati si pentru asta sunteti in acel loc. Atitudinea angajatilor lasa insa de dorit. poate faceti ceva“, este comentariul unei sibience.

”Asa e! Își permit pentru ca nimeni nu -I trage la răspundere…dacă ar fi penalizați după reclamații, cred ca altfel și-ar vedea de munca”, comentează un alt sibian.

Bonurile de ordine sunt o altă nemulțumire a sibienilor care ajung la instituția de pe Calea Dumbrăvii. ”Te pun să iei bilet de ordine de la parterul institutiei si cand trebuie sa vezi unde esti chemat …. surpriza…nu exista acele ecrane pe care sa afiseze numarul de ordine”.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Sunt niste nulitati inutile toate individele acelea unflate cat un porc, agramate si semidocte.
    Toate individele alea ar trebui sa fie date afara si sa ajunga somere pe drumuri sa le vad atunci daca mai au atitudinea aceea de superioritate cretinoida!