audi-ul filmat pe contrasens pe milea, într-un nou bucluc pe alba iulia - șoferul a vrut să fugă de poliție

Autoturismul surprins săptămânile trecute pe bulevardul General Vasile Milea a fost oprit luni, în trafic, de poliție. Șoferul care îl conducea nu avea centura pusă și ținea telefonul la ureche, motiv pentru care oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l tragă pe dreapta. Doar că șoferul a fost recalcitrant și a vrut să-și vadă liniștit de drum, astfel că a fost nevoie de intervenția încă unui echipaj. Conducătorul auto, care are 33 de ani, a fost amendat usturător și a fost sancționat cu șase puncte de penalizare.

Un bărbat a fost oprit în trafic, luni după-amiaza, de polițiștii sibieni. Aceștia i-au cerut să tragă pe dreapta fiindcă vorbea la telefon și nu avea nici centura de siguranță pusă. Omul a devenit recalcitrant, astfel că polițiștii au cerut ajutoare.

„Azi, în jurul orei 14,25, pe strada Vasile Cârlova din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat cum șoferul unui autoturism condus spre Șoseaua Alba Iulia nu poartă centura de siguranță și folosește telefonul mobil fără a utiliza dispozitiv hands free. Autoturismul a fost oprit pe Șoseaua Alba Iulia, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Sibiu. Întrucât conducătorul auto a devenit ușor recalcitrant amenințând că părăsește locul opririi, polițiștii rutieri au solicitat sprijinul unui alt echipaj de polițiști”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.030 de lei și 6 puncte de penalizare pentru neportul centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil și pentru neprezentarea actelor de identitate și ale autoturismului


Potrivit surselor Ora de Sibiu, se pare că mașina condusă de respectivul individ este aceeași care apare în filmarea de pe Milea de acum două săptămâni. Pe atunci, un șofer a depășit toate benzile și a mers pe contrasens, pe un bulevard circulat.

VEZI AICI IMAGINILE DE PE MILEA

Ora de Sibiu a încercat să ia legătura cu proprietarii mașinii care, săptămâma trecută, au declarat că depășirea respectivă a fost extrem de necesară pentru a evita un accident. (MAI MULTE DETALII AICI). De această dată, fiica proprietarei a spus că mașina respectivă nu le mai aparține. „Am vândut-o ieri. Nu o mai am”, a spus aceasta.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

Publică

  1. Acum cateva zile același șmecher făcea slalom intre mașini cu turație la maxim și tot pe alba iulia, probabil va plăți o sumă modică după care își reia “activitatea” pt că instituțiile noastre sunt terminate, doar salariile îi interesează

  2. E bine ca a fost surprins circuland pe contra-sens, punand viata altor oameni in pericol, si cum a spus Cipicu, va plati 1015 RON si scapa cu 6 puncte de penalizare. Politia Romana e cea mai prost privita institutie publica si pe buna dreptate… nu va faceti treaba, nu sunteti de incredere, sunteti plini de oameni corupti.

  3. A luat amenda 2030 de lei și 6 puncte… Va plătește 1015 ca la servitori și își vede de treaba elementul, cu A 7-le lu mă-sa. Într-o tara în care Polizei, Rendorseg sau Police, aveau de-a face cu el, individul cu bolidul de la mama, nu mai avea permis pt mult timp și sunt mari șanse sa fi făcut și niște ani de închisoare. Dar na… Suntem în România lucrului bine făcut.

  4. Fără supărare, in America daca un sofer da semne ca vrea saplece cu masina dupa ce a fost oprit de politisti, este ciuruit instantaneu