doi morți în accidentul grav dintre rășinari și păltiniș - alte victime duse la spital

Două persoane și-au pierdut viața în accidentul cumplit de marți dintre Rășinari și Păliținiș. Un autoturism și un autobuz s-au izbit frontal, iar impactul a fost fatal, patru persoane fiind blocate între fiarele contorsionate. Echipajele medicale ajunse la fața locului n-au mai putut face nimic pentru cei doi oameni decedați.

doi morți în accidentul grav dintre rășinari și păltiniș - alte victime duse la spital

Două persoane au decedat în accidentul dintre Rășinari și Păltiniș, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Acestea erau încarcerate în autoturismul care s-a lovit frontal de autocar.

DETALII DESPRE CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL AICI

„La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea persoanelor. Situația înregistrată în urma accidentului este următoarea: o persoană este decedată, o persoană a fost găsită în stop cardio respirator și ii s-au aplicat manevrele de resuscitare fără răspuns find declarată decedată”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


doi morți în accidentul grav dintre rășinari și păltiniș - alte victime duse la spital doi morți în accidentul grav dintre rășinari și păltiniș - alte victime duse la spital

Alte două persoane au fost scoase din mașină, fiind transportate la spital cu ambulanța. Ambele au suferit atac de panică și pneumotorax. „Echipajele SAJ au asistat medical și au transportat la UPU Sibiu doua victime, un bărbat de aproximativ 60 ani cu traumatism toracic și o femeie de 31 ani cu suspiciune de pneumotorax și fractura membrul inferior”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică