1471902268 movie homes home alone 1
Sursă foto: www.housebeautiful.com

Casa lui Kevin din filmul „Singur acasă / Home Alone” este disponibilă pentru închiriere prin Airbnb pentru o singură noapte. Celebra locuință poate fi închiriată de fanii filmului pentru suma  de doar 25 de dolari, scrie Ziare.com.

 

Căminul familiei McCallister din filmul clasic de Crăciun lansat în 1990 se află în zona Chicago şi va fi disponibilă pentru închiriere pentru suma modică de 25 de dolari. Doritorii trebuie să știe însă că vor fi nevoiți să se deplaseze la locație pe cheltuiala proprie.

Cei care vor reuşi să o închirieze vor putea să petreacă acolo noaptea de 12 decembrie. Ea este disponibilă pentru 4 oaspeţi.

Celebrul lungmetraj îl are protagonist pe Macaulay Culkin. Cei patru oaspeţi vor fi întâmpinaţi de Devin Ratray, care a jucat rolul fratelui lui mai mare, Buzz.

„Home Alone” a fost nominalizat la două categorii ale premiilor Oscar – cea mai bună muzică originală şi cel mai bun cântec original („Somewhere in My Memory”).

Ca de obicei, filmul ”Singur acasă” e difuzat în România în preajma Sărbătorilor. În acest an, producția e transmisă de Antena 1, care a difuzat primul episod sâmbătă, 4 decembrie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu