dan fleșeriu nu stă departe de parchet: a semnat cu dinamo bucurești

Dan Fleșeriu nu stă departe de parchet după despărțirea de BC CSU Sibiu. Fostul antrenor al sibienilor, a semnat cu Dinamo București.

Echipa bucureșteană traversează o perioadă delicată, reușind o singură victorie în ultimele 7 partide, iar aceea a venit după două reprize de prelungiri pe teren propriu contra celor ce la CSM Petrolul Ploiești. Cele rușinoase înfrângeri din această serie sunt cele din deplasare cu CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Focșani. în clasamentul LNBM, Dinamo se află abia pe poziția a 10-a cu 5 victorii și 8 înfrângeri iar din Cupa României a fost eliminată de U BT Cluj-Napoca, relatează baschet.ro

Dan Fleșeriu prin preluarea lui Dinamo București va bifa a 2-a experiență în Liga Națională de Baschet Masculin. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a mai antrenat doar la Sibiu iar din 2015 până la finalul anului trecut a strâns 259 de partide, reușind 152 de victorii. Dan Fleșeriu a cucerit Cupa României în 2019, când juca și finala LNBM cu BC CSU Sibiu.


Pe lângă perioada petrecută la Sibiu, Dan Fleșeriu a mai antrenat între 2008 și 2015 în LNBF, unde le-a pregătit pe CSM Satu Mare și CSM Târgoviște.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică