video: o femeie beată criță a făcut scandal într-un hotel din sibiu - a spart ușile și oglinzi - daune de 3.000 lei
Captură: stirilekanald.ro

Un scandal de zile mari a avut loc în noaptea de luni spre marți într-un hotel din municipiul Sibiu. O femeie din județul Hunedoara s-a luat la ceartă cu alți clienți ai unității de cazare și, fiindcă era ruptă de beată, a distrus mai multe bunuri. Aceasta a fost filmată cum dă cu picioarele într-o ușă și distruge o oglindă. Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 3.000 de lei.

[fvplayer id=”609″]

Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, puțin după miezul nopții. „Prin apel 112, reprezentantul unei unități de cazare din municipiul Sibiu a sesizat faptul că o femeie ar fi distrus o oglindă și două uși ale unor camere din unitate”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

La fața locului, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu, care au răspuns solicitării au identificat o tânără în vârstă de 33 de ani, din județul Hunedoara, care, pe fondul unui conflict spontan cu alți clienți ai unității, ar fi distrus o oglindă și două uși, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest de către oamenii legii, iar rezultatul a indicat o valoare record: 2,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii spun că femeia nu s-a liniștit nicicum, iar pe timpul intervenției a avut un comportament agresiv, periculos atât pentru propria persoană, cât și pentru cei din jur, astfel încât femeia a fost transportată și internată într-o unitate medicală.


„Date fiind cele constatate, precum și ca urmare a plângerii scrise depuse la nivelul Poliției Municipiului Sibiu de către reprezentantul unității de cazare, în cauză au fost întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, mai spune Welter.

Documentele întocmite cu ocazia cercetărilor preliminare efectuate de către polițiști au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a se dispune măsurile legale în consecință.

Sursa video: Kanal D

Ultima oră

Comentariul meu

Publică