video: tragedia de la cristian - zeci de oameni îl plâng pe ionuț, tânărul de 35 ani mort în accident

Un accident cumplit a avut loc, joi seara, la intrare în localitatea Cristian. Un autoturism s-a izbit violent de un ansamblu TIR care ieșea în drumul național din curtea unei societăți comerciale. Momentul a fost fatal pentru șoferul mașinii, care a murit la scurt timp. El era însoțit de soția lui, care a fost rănită și a fost transportată la spital. În urma cercetărilor s-a stabilit că tiristul aflat la volan în acel moment era băut.

Alarma s-a dat în jurul orei 21:30, atunci când șoferul mașinii care circula pe direcția Sibiu – Cristian s-a izbit de un TIR care ieșea dintr-o curte în drumul național. În urma impactului, autoturismul s-a făcut țăndări, iar înăuntrul lui se aflau șoferul, un bărbat din Cristian, și soția acestuia. Cei doi au fost scoși la suprafață și au primit de îndată îngrijiri medicale.

[fvplayer id=”605″]Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, moment în care paramedicii au început manevrele de resuscitare. A fost o luptă contracronometru care, în ciuda eforturilor medicale, a fost pierdută. Șoferul din Cristian a decedat. Soția lui a fost dusă la spital având fractură de membru inferior.

În ceea ce îl privește pe șoferul TIR-ului, acesta este din județul Timiș și are 43 de ani. Omul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. „Rezultatul testării a fost de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis joi seara Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE LA CRISTIAN, AICI

Vestea că șoferul mașinii a decedat a întristat întreaga comunitate din Cristian. Bărbatul avea doar 35 de ani, se numea Ionuț, era căsătorit și avea și copii. Oamenii care l-au cunoscut îl descriu ca fiind un om bun și cumsecade.

„Doamne, ai luat un soț și un tată de lângă familia lui”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, vărul meu”, „Dumnezeu să te ierte, prietenul meu. Îmi pare rău, condoleanțe”, „Condoleanțe familiei. Păcat, era un om bun”, „Doamne, ce păcat, doi copii pierduți, mult prea devreme”, „Nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun”, sunt doar câteva dintre ultimele gânduri pe care rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Ionuț i le-au transmis după ce au aflat cumplita veste.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică