nea cornel din păuca, în culmea fericirii - un polițist i-a gasit banii pierduți în fața unei bănci din sibiu

Un bunic din Păuca a pierdut suma de 1.800 de lei. Norocul său a fost că, la scurt timp, în zona unde acesta i-a uitat s-au deplasat polițiștii sibieni. Agentul Ciprian Cociș este cel care a pus cap la cap toate informațiile, reușind astfel să-i înapoieze banii bărbatului.

Ciprian Cociș sau Cipi, cum îi spun toți colegii, inspector de poliție în cadrul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, a devenit cel mai plăcut și respectat polițist pentru nea Cornel, un bunic în vârstă de 60 de ani, din Păuca.

„În timpul activităților pe care Cipi le desfășura în cadrul unui dosar penal, a ieșit pe teren, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea. Nu mică i-a fost mirarea când, în fața unei bănci, a zărit pe jos, împrăștiate, mai multe bancnote”, spun reprezentanții IPJ Sibiu pe pagina de Facebook.

Ce a urmat a fost exact scenariul urmat în cazul comiterii unei infracțiuni: colectarea probelor, a se vedea adunatul și număratul banilor, colectarea de indicii, a se vedea discuțiile purtate cu personalul băncii din apropiere și vizionarea unor imagini, punerea cap la cap a tuturor informațiilor și, într-un final fericit, identificarea persoanei căreia îi aparțineau banii și predarea lor proprietarului. nea cornel din păuca, în culmea fericirii - un polițist i-a gasit banii pierduți în fața unei bănci din sibiu


Nea Cornel a reintrat în posesia celor 1.800 de lei pe care îi pierduse pur și simplu cu câteva minute înainte ca Cipi să ajungă în zonă.

Ciprian Cociș este proaspăt polițist, încadrat în cursul lunii decembrie 2021, din sursă externă! Ne bucurăm că este un model ca om, în primul rând, pentru că știm că ar fi făcut același lucru și dacă nu ar fi purtat uniforma de polițist. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică