se vând locuințele anl din sibiu - pot fi plătite cu banii jos sau în rate
Foto Arhivă

Sibienii care au locuit până acum cu chirie în spațiile ANL, le pot acum cumpăra. Consilierii locali vor vota în ședința din această lună regulamentul de vânzare, urmând a fi stabilit prețul fiecărui apartament în parte.

Primăria Sibiu, prin SC Urbana, va scoate la vânzare apartamentele ANL din municipiu. Acestea vor putea fi cumpărare cu suma integrală sau prin rate.


Prețul acestora va fi stabilit de un expert, în funcție de mia multe elemente: valoarea de investiţie a imobilului/locuinţei , suprafaţa construită efectivă a imobilului/a fiecărei locuinţe, sumele rezultate din cuantumul chiriei reprezentând recuperarea investiţiei , calcul rata inflaţiei , coeficientul determinat în funcţie de ierarhizarea localităţi or pe ranguri (în cazul municipiului Sibiu coeficientul de ponderare, valabil la data prezentei este 0,90) şi vânzarea cotelor părţi de teren aferente locuinţelor de tip ANL, dobândite în baza Legii nr. 152/1998.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. De cumparat au cu ce le cumpara pt ca daca vezi ce masini au cei care stau in anl-uri ramai crucit .mercedes s ,autorulote de 60000 de euro si altele care mai de care ,vorbesc de cele din str resita .pe ce criterii s.au acordat ,asta e alta poveste pe care ar trebui sa o publicati